ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία «Το Ράφι» αποτελεί σήμερα μία σύγχρονη εμπορική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο των συστημάτων εξοπλισμού καταστημάτων. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μοναδικές λύσεις για την προβολή των προϊόντων & δραστηριοτήτων σας, πάντα με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, το σύγχρονο design και την ξεχωριστή αισθητική.

Αρχικά, αντικείμενο της εταιρίας ήταν το χονδρικό εμπόριο προϊόντων στον τομέα των κατασκευών σιδήρου. Η αξιοπιστία και η συνέπεια είχαν ως αποτέλεσμα την αναγνώρισή της στην αγορά και με την πάροδο των ετών, η εταιρεία «Το Ράφι» ανέπτυξε περισσότερες συνεργασίες και διεύρυνε τη σειρά των προϊόντων της, ώστε να είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη της.

Στην πορεία «Το Ράφι» εξελίχθηκε, επεκτάθηκε στην οπτική επικοινωνία αλλά και στις εφαρμογές προβολής και σήμερα έχει φτάσει στο σημείο να αντιπροσωπεύει μεγάλους οίκους του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού. Η εταιρεία μας διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων & υπηρεσιών για να μπορούμε να εξασφαλίσουμε στον πελάτη μας την πολυπόθητη «διαφορετικότητα» από τον εκάστοτε συναγωνισμό τους.

Η φιλοσοφία της εταιρείας βασίζεται στην αποτελεσματική εξυπηρέτηση του πελάτη, στην εδραίωση των σχέσεων και στη σταθερότητα της συνεργασίας. Το σύνθημα μας είναι ένα: «ό,τι δεν εκτίθεται, πεθαίνει.»